Erfaren digital designer i København

Træt af store uforudsete regninger for din visuelle marketing?

Få en senior web- og digital designer, som deltids kollega til dit team

Få en digital designer fast tilknyttet din marketing

Billigt kreativt content til dine markedsførings-kampagner på rekord tid

Læs her hvad det går ud på, eller scroll videre

Alt for mange virksomheder bruger massive ressourcer på at have et kreativt bureau tilknyttet til at leverer det kreative materiale til deres marketing. Når en ny kampagne skal søsættes involverer det typisk både display ads, SoMe Ads (Facebook, Instagram osv.), design af e-mails samt design, opsætning og udvikling af nye landing-pages til virksomhedens website.

Desuden kaldes der også ofte på et bureau hvis man skal opdatere den visuelle linje (corporate identity, eller visuelle brand), og hermed også alt kommunikation der er påvirket af dette, såsom PowerPoint præsentationer, Word skabeloner, e-mail signaturer osv. Ved en given opgave af denne art er det ikke et sjældent syn, at bureauerne sætter langt flere ressourcer ind, end der behøves, bla. fordi de hver gang skal sætte sig ind i din virksomheds virke, mission og kultur, for at ramme ordentligt plet.

Dvs, at der er alt for mange som ikke ved, at man kan undgå dette med en som mig, som fast ansat på dit team, og du bestemmer hvor meget pr. måned. Jeg har mange års erfaring i netop at hjælpe virksomheder på denne måde.

Kontakt mig og lad os få en uforpligtende snak om det, og se her på sitet hvordan jeg har hjulpet andre.

 • Metalkæde

  Styrk dit in-house team

  I et samarbejde med mig får du en ny ansat, som kan tilbyde en bred palette af services. En del af dette foregår on-site, tættere på jeres forretning. Dette styrker dit team, da kontakten imellem os, bliver mere flydende og specifik, og dermed gør mit arbejde for din virksomhed meget effektivt.

 • Person der tager penge op af pung

  Professionelle web- og designløsninger de fleste har råd til

  Med mig som fast tilknyttet ressource, undgår du en stor øjeblikkelig investering, og du sikrer optimal værdi for dine penge, da vi sammen løbende kan prioritere hvad der er vigtigst for virksomheden.

 • Hånd der skruer på knapper

  Bevar din med-kontrol i stedet for at overlade alt til tredjepart

  Da min faste tilstedeværelse konstant holder dig up-to-date med det jeg arbejder på, har du naturligt mulighed for at deltage i både små og store beslutningsprocesser undervejs i projekter. Så ved du også hele tiden hvad det er du bruger din penge på.

Hvad koster en fastansat digital design ekspert?

Svesken på disken - Én fast pris

Du behøver ikke lede længe for at få at vide hvad et samarbejde med mig koster, for det er netop en af de mange fordele ved at have et fast samarbejde: Ingen uventede regninger.

30 timer pr. måned, hvor op til 10 timer kan foregå in-house hos jer.
16.000 kr.

Fx som konsulentaftale med prøvetid og tre måneders opsigelse. Naturligvis er jeg åben overfor andre forslag, men det vil jeg lade være op til dig.
Du kan læse mere nedenfor, i Ofte stillede spørgsmål

Digital designer som deltidsansat

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kostede en ny hjemmeside i 2023 ved outsourcing til et bureau eller freelancere?

Uanset om din virksomhed arbejder offline eller online, er det alt afgørende i denne digitale verden at bygge og vedligeholde en hjemmeside. Så hvad skal den koste at få lavet en skræddersyet hjemmeside? I gennemsnit koster det mellem 84.000 og 1050.000 kr. for et site, inklusiv udgivelse og design, og rutine vedligeholdelse af sitet koster mellem 200 og 30.000 kr pr. måned - eller mellem 2.800 og 418.000 kr, om året. (Kilde. Frit oversat og omregnet/afrundet).

Hvad koster en kontrakt med mig?

En normal konsulent time koster 1000 kr., men I et kollegialt partnerskab får du nogle betydeligt billigere timer, og samtidig er tiden langt mere effektiv, da jeg hurtigt får stort indblik i din forretning, og dermed bedre kan biddrage effektivt med indhold og struktur, der passer til forretningen. Mit standard tilbud er 30 timer pr. måned, hvor op til 10 timer kan foregå in-house hos jer, sammen med resten af jeres team, for 16.000 kr. .

Her laver vi så en ansættelseskontrakt (Det kan fx være med Funktionærloven eller en konsulentaftale) med prøvetid, og aftalte opsigelsesbetingelser. Både tid (ekstern og in-house) og tilhørende pris kan dog aftales så den passer til din virksomheds behov.

Laver jeg alt selv?

Ja, langt det meste laver jeg selv, men samtidig har har jeg et fast freelance baseret samarbejde med en håndfuld eksperter, som kan træde til hvis der ønskes ekstra ressourcer til en given opgave. Fx er selve det tekstuelle indhold selvfølgelig enormt vigtigt, og her arbejder jeg sammen med en genial tekstforfatter. Jeg bistår også selv med dette indhold, men af og til er der brug for ekstra ressourcer og her er det godt at have velkendt og effektiv hjælp ved hånden.

Hvordan foregår samarbejdet?

Styrken i det tænkte samarbejde ligger hovedsageligt i, at vi arbejder tæt sammen. Ideelt set som kollegaer, hvor jeg bliver ansat på deltid i din forretning. Men der kan også være andre veje til denne type samarbejde. Det kan fx være et kontrakt som udelukkende løber over fx seks måneder, og så kan begge parter tage stilling til om der er grundlag for fortsat samarbejde, i en eller anden form. Med andre ord vil jeg lade det være op til dig at beslutte hvordan du foretrækker vores aftale skal udformes. Dog prioriterer jeg partnere som ønsker en fast tilknyttet ressource over en periode, fremfor enkeltstående projekter. Arbejdet bliver således, efter min mening, langt mere nuanceret og dermed meget mere interessant. Mit mål er altså at have få virksomheder, fra ikke konkurrerende brancher, som partnere i længere tid. Men selvfølgelig, har jeg tiden til det, kan jeg også levere enkelte projekter. Så tøv ikke med at kontakte mig.

Senior webdesigner i København

Jeg laver også enkeltestående web- og UI-projekter samt andre digitale design opgaver

Har du brug for en ny hjemmeside? Og har din virksomhed ikke lige behov for en fastansat digital designer? Så kan jeg stadig hjælpe med enkelte projekter. Jeg både planlægger, designer og bygger konverteringsdygtige hjemmesider (Enten som statisk kode eller med Wordpress) og webshops (I Woocommerce, som er en stærk tilføjelse til dit Wordpress site). Jeg kan tilbyde at bygge skræddersyet fra bunden eller at bygge dem ved hjælp af et standard tema. Her er der naturligvis stor på prisen, men begge løsninger kan give mening, alt efter timing og budget.

Du kan enten læse mere på siden om mit hjemmeside design, eller du kan gå til min prisberegner, hvor du kan indtaste dine behov og få et hurtigt prisestimat.

Jeg står klar til en snak om en fast aftale

Kontakt mig og lad os tage en snak

Lad os sammen afklare om vi har et grundlag for et effektivt samarbejde
To Top