Pålidelig webdesigner

Professionelle Wordpress hjemmesider til rimelige priser

Jeg designer hjemmesider der konverterer dine kunder og styrker dit brand

Nødvendigt med en god hjemmeside

Din hjemmeside er det første dine kunder møder

Det er enormt vigtigt, at dine kunder møder en velfungerende og sammenhængende hjemmeside, både når de ankommer første gang, og når de vender tilbage efter den første gode oplevelse. Det er vigtigt, at der både er en rød tråd i din virksomheds visuelle udtryk samt at brugervenligheden og ydeevnen er i top. Specielt ift. ydeevnen, har jeg erfaret, at mange som skal have et website, helt har overset, at denne betyder enormt meget for brugeroplevelsen. Desuden er Google enormt glad for at ranke sites med høj ydeevne højt.

Erfaren Wordpress webdesigner

Professionelle hjemmesider på baggrund af lang hands-on erfaring

Jeg har arbejdet med at designe og bygge hjemmesider i mere end 25 år. I mange år har jeg arbejdet for andre, og har sideløbende lavet et hav af projekter med både digitalt design og webudvikling. For et par år siden tog jeg så det naturlige næste skridt, at starte for mig selv. Jeg elsker mit job, og lægger stor ære i at levere noget godt og holdbart, hvilket betyder, at jeg har fokus på at have en stærk tilknytning til færre kunder,.

Eksempler på mit webdesign

Se det med dine egne øjne

Her kan du se et par eksempler på mit webarbejde. Det er alle tre hjemmesider der er bygget i Wordpress, og skræddersyet til kundernes behov.
Se alle mine projekter

Hvad koster en hjemmeside?

Ønsker du en standard løsning eller en skræddersyet løsning?

Der er stor forskel på behovet for en hjemmeside. Som nystartet virksomhed er der typisk brug for en hurtig men professionel standardløsning, og som etableret har man flere behov og derfor skal bruge en skræddersyet løsning. Så jeg kan ikke give dig en nøjagtig pris før jeg kender omfanget af dine behov. Men mine priser vil afhænge meget af hvilken løsning du vælger.

Standard løsning

Er du nystartet og ønsker en professionel, brugervenlig og billig hjemmeside i Wordpress, er denne løsning velegnet til dig.

Den får dig hurtigt igang, og når din virksomhed så senere får brug det, kan du få dig en skræddersyet og mere bæredygtig løsning.

11.000 - 74.000 kr.

Skræddersyet løsning

Et site som passer perfekt til alle din virksomheds behov. Ikke mere, ikke mindre.

Et design som hele vejen igennem matcher din virksomheds brand, og en opbygning der sikrer effektiv brugeroplevelse og kunde konvertering.

25.000 - 130.000 kr.

Så kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud, eller prøv min prisberegner, der belyser de vigtigste aspekter ved et hjemmesideprojekt, og disses omkostninger.

Men hvorfor så vælge mig?

7 gode grunde til at vælge mig som jeres webdesigner

  1. Én samarbejdspartner som kan stå for det hele, lige fra planlægning over det kreative/grafiske, til selve udviklingen og vedligeholdelsen af dit site
  2. 25 års erfaring med design og udvikling af hjemmesider, samt med online markedsføring
  3. Tæt kontakt med mine kunder
  4. Transparente priser
  5. Responsivt design (så det står flot og brugervenligt på både mobil, tablet og desktop)
  6. Lægger vægt på effektivt bruger flow med høj konvertering
  7. Altid SEO optimerede hjemmesider

Hjemmeside med brugerne i fokus (UX)

En brugervenlig hjemmeside bygges på velovervejet og struktureret indhold

Én ting er at have en flot og veldesignet hjemmeside, men det er faktisk endnu vigtigere at have et gennemtænkt og velstruktureret indhold på hjemmesiden.

For det første er det vigtigt for dine kunder, at de forstår dine budskaber, samt at de let kan finde frem til det du tilbyder. For det andet er det lige så vigtigt, at dit indhold er struktureret optimalt ift. søgemaskinerne (som fx Google), så dine kunder i det hele taget kan finde din hjemmeside.

Din hjemmeside bliver altså bedre, jo mere du optimerer dit indhold til hjemmesidens formål, så det er en proces, der hutigt vokse og koste på ressourcerne.

I min prisberegner kan du se flere detaljer om dette, og du kan vælge de delprocesser som er vigtigt for dig.

Digital designer og webdesigner i København

En uforpligtende snak

Jeg sidder klar ved telefon i mine åbningstider og besvarer mails indenfor 24 timer. Uanset om du har brug for et uforpligtende tilbud, har brug for en snak om muligheder eller andet, så tøv ikke med at kontakte mig.
To Top