1-mands digital design jægerkorps, som hjælper dig med

Har din virksomhed brug for en stærk visuel profil?

Giv din virksomhed og dens markedsføring ekstra gennemslagskraft med din egen in-house ekspert, i et fast antal timer hver måned
 • Metalkæde

  Styrk dit in-house team

  I et samarbejde med mig får du en ny ansat, som kan tilbyde en bred palette af services. En del af dette foregår on-site, tættere på jeres forretning. Dette styrker dit team, da kontakten imellem os, bliver mere flydende og specifik, og dermed gør mit arbejde for din virksomhed meget effektivt.

 • Person der tager penge op af pung

  Professionelle web- og designløsninger de fleste har råd til

  Med mig som fast tilknyttet ressource, undgår du en stor øjeblikkelig investering, og du sikrer optimal værdi for dine penge, da vi sammen løbende kan prioritere hvad der er vigtigst for virksomheden.

 • Hånd der skruer på knapper

  Bevar din med-kontrol i stedet for at overlade alt til tredjepart

  Da min faste tilstedeværelse konstant holder dig up-to-date med det jeg arbejder på, har du naturligt mulighed for at deltage i både små og store beslutningsprocesser undervejs i projekter. Så ved du også hele tiden hvad det er du bruger din penge på.

Svesken på disken - Én fast pris

Du behøver ikke lede længe for at få at vide hvad et samarbejde med mig koster, for det er netop en af de mange fordele ved at have et fast samarbejde: Ingen uventede regninger.

30 timer pr. måned, hvor op til halvdelen foregår in-house
16.000 kr.

Fx som konsulentaftale med prøvetid og tre måneders opsigelse. Naturligvis er jeg åben overfor andre forslag, men det vil jeg lade være op til dig.
Du kan læse mere nedenfor, i Ofte stillede spørgsmål
Kontakt mig

Hej, mit navn er Jeppe og jeg er din nye deltidskollega

Jeg bor på Vesterbro, i hjertet af København, og jeg elsker at arbejde med digitalt design, markedsføring og udvikling. Jeg udbyder primært mine services til virksomheder der har brug for en fast ressource til håndtering af den visuelle kommunikation og/eller den online markedsføring, men som har et behov og et budget, der passer til en kollega på deltid.
Jeg ønsker derfor at have få faste kunder som jeg har et nært forhold til, fx i form af en deltidskontrakt. Et nært forhold til både virke, kultur og kollegaer, sikrer det bedste produkt.

Lyder det interessant?
Så læs endelig videre, eller kontakt mig for en uforpligtende samtale. Så kan vi se om der er grundlag for et samarbejde.

Mine kompetencer

Digital Marketing Image

Digital Markedsføring

Koncepter og kampagne materiale, der får dit brand til slå igennem online
Læs mere
Image of Printed Products

Print

Imponer dine kunder med stilede print løsninger
Læs mere
Image of Wordpress Logo

Wordpress

Design og udvikling af skræddersyede Wordpress løsninger
Læs mere
E-Commerce Image

E-Commerce

Woocommerce drevne e-commerce websites der konverterer brugere til kunder
Læs mere
Branded Products

Branding

Et stærkt brand til din virksomhed igennem godt design
Læs mere
Web Development Image

Webudvikling

Top tunede websites der anvender de nyeste teknologier
Læs mere
Webdesign Image

Kreativt Webdesign

Smukke websites der holder dine brugere engagerede
Læs mere
UX Design Image

User Experience Design (UX)

En moderne UX designer forstår jeg moderne design koncepter, og jeg har kompetencerne til at undersøge og analysere en effektiv og forførende oplevelse, på tværs af mobile platforme, web og IoT.
Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Laver jeg også enkeltstående projekter?

Hvis jeg periodisk har den nødvendige tid til det, påtager jeg mig også enkelte projekter. Så har du et enkeltstående projekt, i form af en professionelt website, et nyt visuelt koncept eller andet, så tøv ikke med at kontakte mig. Har jeg tiden, er jeg sikker på, at vi kan finde frem til en god løsning.

Hvordan foregår samarbejdet?

Styrken i det tænkte samarbejde ligger hovedsageligt i, at vi arbejder tæt sammen. Ideelt set som kollegaer, hvor jeg bliver ansat på deltid i din forretning. Men der kan også være andre veje til denne type samarbejde. Det kan fx være et kontrakt som udelukkende løber over fx seks måneder, og så kan begge parter tage stilling til om der er grundlag for fortsat samarbejde, i en eller anden form. Med andre ord vil jeg lade det være op til dig at beslutte hvordan du foretrækker vores aftale skal udformes. Dog prioriterer jeg partnere som ønsker en fast tilknyttet ressource over en periode, fremfor enkeltstående projekter. Arbejdet bliver således, efter min mening, langt mere nuanceret og dermed meget mere interessant. Mit mål er altså at have få virksomheder, fra ikke konkurrerende brancher, som partnere i længere tid. Men selvfølgelig, har jeg tiden til det, kan jeg også levere enkelte projekter. Så tøv ikke med at kontakte mig.

Laver jeg alt selv?

Ja, langt det meste laver jeg selv, men samtidig har har jeg et fast freelance baseret samarbejde med en håndfuld eksperter, som kan træde til hvis der ønskes ekstra ressourcer til en given opgave. Fx er selve det tekstuelle indhold selvfølgelig enormt vigtigt, og her arbejder jeg sammen med en genial tekstforfatter. Jeg bistår også selv med dette indhold, men af og til er der brug for ekstra ressourcer og her er det godt at have velkendt og effektiv hjælp ved hånden.

Hvad kostede et nyt website i 2021 ved outsourcing til et bureau?

Uanset om din virksomhed arbejder offline eller online, er det alt afgørende i denne digitale verden at bygge og vedligeholde et website. Så hvad skal det koste? I gennemsnit koster det mellem 70.000 og 900.000 kr. for et site, inklusiv udgivelse og design, og rutine vedligeholdelse af sitet koster mellem 200 og 30.000 kr pr. måned - eller mellem 2.400 og 360,000 kr, om året. (Kilde. Frit oversat)

Hvad koster en kontrakt med mig?

En normalt konsulent time koster 1000 kr., men I et kollegialt partnerskab får du nogle betydeligt billigere timer, og samtidig er tiden langt mere effektiv, da jeg hurtigt får stort indblik i din forretning, og dermed bedre kan biddrage effektivt med indhold og struktur, der passer til forretningen. Mit standard tilbud er 30 timer pr. måned, med op til halvdelen af tiden in-house, sammen med resten af teamet, for 16.000 kr. .

Her laver vi så en ansættelseskontrakt (Det kan fx være med Funktionærloven eller en konsulentaftale) med prøvetid, og aftalte opsigelsesbetingelser. Både tid (ekstern og in-house) og tilhørende pris kan dog aftales så den passer til din virksomheds behov. Desuden laver jeg også enkelte projekter, for en aftalt fast pris, hvis jeg har tiden til det.

 • Vi er glade for resultatet. En flot hjemmeside og en velfungerende webshop. Vi glæder os over samarbejdet, hvor Jeppe tager sig godt af den fortsatte optimering og det løbende vedligehold, så vi kan koncentrere os om at lave cykler.
  Jeppe har både en meget bred forståelse af IT generelt, men særligt har vi nydt godt af hans forståelse af krydsfeltet, hvor design og udtryk møder UX og performance og selve udviklingen af webshoppen.
  Vi kan varmt anbefale Jeppe, til at håndtere disse ting for andre med lignende behov.

  Portrait of Nikolas Fuad Mortensen

  Nikolas Fuad Mortensen

  CCO
  Christiania Cykler, Christiania Smedie

Kontakt mig endelig

To Top